Снимка Actu Foot/ТуитърНеприятен инцидент се е случил с известен френски милионер и

...
Снимка Actu Foot/ТуитърНеприятен инцидент се е случил с известен френски милионер и
Коментари Харесай

Ограбиха и пребиха милионера Бернар Тапи и съпругата му в дома им

Снимка Actu Foot/Туитър

Неприятен инцидент се е случил с прочут френски милионер и някогашен притежател на футболния Марсилия. Неизвестни нападатели са ограбили и били предходната нощ предприемача, политик и държавник Бернар Тапи и брачната половинка му.

По данни на френската телевизия Бе Еф Ем. По данни на медията четирима нарушители са проникнали в дома на съпрузите Тапи, до момента в който те спели. Жилището е в департамента Сен е Марн, югоизточно от Париж.

Тапи и брачната половинка му били завързани и им били нанесени удари. След като направили обира, крадците избягали. Травмите на съпрузите не са тежки, открили лекари в болница.

Бернар Тапи е някогашен евродепутат. През 1992 година става министър в държавното управление на премиера социалист Пиер Береговоа. От 1986 до 1994 година е президент на футболния клуб " Олимпик Марсилия ". Тапи е болен от рак на стомаха и положението му непрестанно се утежнява, написа nova.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР